09/06/2011

Aivopesua Disney Spiritiin

Disney-urani lähti siis käyntiin neljän päivän koulutuksella, josta on enää huominen kassakoulutus jäljellä. Ensimmäisenä päivänä oli Disney Tradition, joka oli siis käytännössä aivopesua Disney-spiritiin eli yltiöpäiseen iloisuuteen ja The Walt Disney Companyn ylistämiseen. Toisena päivä oli taas Orientation eli kävimme läpi työntekijöiden etuuksia (lisää aivopesua, mehän olemme niin special) ja tänään lääkärintarkastus ja turvakoulutusta.
Oon ehtinyt saamaan myös kuvassa olevan nimikyltin ja Disney-ID:n. Jostain syystä oon täällä Sanna Marika, vaikka koko elämäni mua on ihan vaan Sannaksi kutsuttu... No työkaverit tuntuivat ainakin saavan uutta haastetta nimen tavaamiseen, kun käväisin eilen työpaikalla ekan kerran.


Heti ensimmäisenä päivänä päästiin jo käymään lounaalla itse puistossa. Tuntuu aivan hullulle, kun nyt on oikeasti siellä, mistä näki pienenä huumaavia mainoksia Disney-filmien lopussa. Vielä huumaavamman siistiä on mennä koulutukseen ennen yhdeksää, kun puisto ei ole vielä auki, ja vilauttaa ID:tä ihmislauman odottaessa puistoon pääsyä.


Fantasylandin portin eli Prinsessa Ruususen linnan ja Adventureslandin Leijonakuninkaan hahmot nähdessäni taannuin aivan alle kouluikäisen tasolle. Olisi tehnyt mieli kirmata ympäriinsä ja hakea kaikilla mahdollisilta hahmoilta nimmarit niin kuin kaikki pikkulapset. ÄÄ! Teki pahaa, kun ei voinut heti lounaalla lähteä testaamaan kaikkia laitteita.


No heti koulutuksen jälkeen mentiinkin sitten ruotsalaisen Christopherin ja suomalaisten Jannen ja Eerikan kanssa kokeilemaan suosituimpia laitteita, sillä puistossa ei pilvisen sään takia ollut juuri porukkaa. Normaalisti tohon Space Mountainiin tai sitten tohon alemmassa kuvassa olevaan Big Thunder Mountainiin saa odottaa parisen tuntia ja nyt jonoa oli viiden minuutin verran...Eilen kävin myös ensimmäisen kerran tulevassa työpaikassani Disney Villagen Disney Storessa. Disney Villagessa on lähinnä ravintoloita, kahviloita ja baareja eli en siis ole puiston puolella töissä. Toi kauppa on kuitenkin koko alueen toiseksi isoin, joten hommaa ja työkavereita varmaan riittää.
Eilen mulle näytettiin paikkoja ja selitettiin kaikkia yleisiä käytäntöjä. Näin myös mun työasun, joka ei itse asiassa ole niin kamala kuin olisi voinut olla vaan mulla on ihan perusvalkoinen kauluspaita, sininen kraka ja harmaat raidalliset housut. Sunnuntaina alkaa työt, hui!

Menee siis tosi hyvin täällä. Eilen tarjoilin pikkuperheellemme savustettua pastaa polttamalla edellispäivän ruoan. Jotenkin kummasti mua ei kutsuttu tänään kokkaushetkeen mukaan...
Nyt täytyy kuitenkin lähteä seinän taakse viettämään iltaa porukalla, see you!

The Crash - Big Ass Love

5 comments:

 1. Suomalaiset nimet on kyllä aina hauskoja ulkomaalaisten lausumina. Itsekin esittäydyin toissapäivänä uudelle kollegalle ja koko toimisto räjähti nauramaan kun kaveri hämääntyi täysin mun nimestä. :D

  Ulkomailla ei kannata yleensä kirjottaa toista nimeään mihinkään lomakkeeseen, koska yleensä ne kaikki nimet päätyy sitten kaikkiin papereihin ja pien sua kutsutaan ties kuinka monella nimellä.

  Mulla oli myöskin lääkärintarkastus, jossa nimien lausumisen lisäksi tuli repeiltyä paljon muullekin. Lisää aiheesta mun blogissa. Toivottavasti sun lääkärintarkastus meni paremmin. :D

  Ei oo ollu kummoset säät kyllä tällä viikolla verrattuna viime viikon +30C keleihin. Ei siis varmaan oo ollu hirveetä ryysistä siellä joo. Hienoja kuvia nevertheless. Mitä sinne puistoon muuten maksaa sisäänpääsy? Ja onko siellä oikeesti hyviä huvipuistolaitteita jos Prinsessa Ruususet ja muut Disneyjutut ei niin uppoo? Pitäis kai jotain turisteilua keksiä ens viikonlopuks ja Pariisin keskustan kiinnostavat paikat alkaa olla jo koluttu.

  Hyviä noi biisit muuten mitä laitat näihin postauksiin. Tykästyin tohon Christophe Maéen ja kuunnellu sitä jonkun verran nyt töissä ja The Crash toimii kyllä aina.

  Hyvää jatkoa!

  ReplyDelete
 2. Hahah, samaistun tohon jononohitusfiilikseen, vaikka en ookaan kokenut sitä kun vähän pienemmissä tilaisuuksissa... Mutta se on upeeta, heilauttaa staff-passia ja kävellä vaan ovesta sisään;-) Tosi ihania postauksia!

  ReplyDelete
 3. Anonymous10/6/11 18:35

  ärrrrrr kuullostaa ja näyttää niin hienolta, että mun pää on vihreä kateudesta.. tsemppii sinne, mä mätänen siwan kassalla!
  ps. joko oot käyny tutustumassa siihen tärkeimpään eli yöelämään...??

  -Karsuu!

  ReplyDelete
 4. Zeikko: Disneyland Parkiin ja Walt Disney Studioon maksaa 60-70 euroa, jos haluaan kummassakin käydä. En oo vielä studioiden puolella ehtinyt käydä, mutta parkissa ainakaan noita vauhdikkaampia laitteita ei ihan hirveästi oo. Ne harvat ovat sitten kyllä hyvin, tosin aika lyhyitä, ja viikonloppuisin jonot on tosi pitkiä.

  Riina: Jep, siitä saa kyllä pienet pönkitykset aina egoonsa :D ja kiitti!

  Karsu: Tänne vaan hermolomalle siwan kassalta! Ollaan tänään menos tsekkaa toi Disney Villagen baari, ens viikolla sit ehkä Pariisiin!

  ReplyDelete
 5. Aika kallista touhua. Taidan jättää väliin ja keksiä jotain muuta. Hyvä kun kuulin vasta tänään että maanantai on täällä joku pyhäpäivä. :D Ei paljoo oo ehtiny suunnittelee mitään.

  ReplyDelete