07/06/2011

Väsynyt matkustaja

No nyt sitä ollaan sitten perillä Ranskassa. Matka tänne alkoi ihanasti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, joten olo on ollut kivan pirtsakka lauantaisten juhlien ja yöbussin jäljiltä. Kohtalontoveri löytyi Helsinki-Vantaalta, kun tapasin Eerikan (kuvassa vas.), jonka kanssa olimme samalla lennolla. Pariisin päässä seuraan lyöttäytyi vielä Ella. Oon kyllä onnellinen, etten ollut yksi sompailemassa ympäriinsä, sillä perillä Val d’Europessa olimme vasta kentän sisäisen metron, TGV-junan ja lähijunan eli RERin jälkeen. Miellyttävintä matkasta teki tietysti matkalaukun kanssa voimailu...
 Chessyssä ennen Val d’Europea meinasimmekin sitten seota, kun näimme ensimmäisen vilauksen Disneyn alueista. Teki mieli vaan kirmata ympäriinsä, mutta laukku vähän rajoitti sitä intoa.

Jonkinlaisen pienen infotilaisuuden ja tarkisteluiden jälkeen pääsimme sitten majoittumaan. Periaatteessa cast memberit ovat asuntoloissa, mutta koska porukkaa on niin paljon kesällä töissä ja yksi asuntoloista on remontissa, meidät sijoitettiin huoneistohotelliin, Citéaan, noin 10 minuutin bussimatkan päähän Disneylandista Magny le Hongre-nimisessä kyläsessä.
Mulle sattui kämppiksiksi kolme muuta suomalaistyttöä, joista yksi on Ella. Tää huoneistohotelli ei oo mikään perushotelli vaan käytännössä kaksikerroksinen rivariasunto. En oo vielä ees ulkoa ottanutkaan kuvia, mutta makuuhuoneesta löytyy ranskalainen parveke!


Kotiin asettumisen jälkeen teimme vielä tarkemman tutkimusmatkan Val d’Europeen, jossa on varmaan hienoin ja suurin ostari, jonka oon koskaa nähnyt! Ihan basic-kamaa soitella valkosta flyygeliä keskellä ostoskeskusta. Koko toi paikka onkin rakennettu Disneylandin myötä, joten siinä lienee syy tollaseen hienosteluun.

Tänään alkoi sitten kolmen päivän koulutus (tai aivopesuksikin sitä voisi kutsua), mutta siitä lisää vaikka huomenna.


Christophe Maé - Dingue Dingue Dingue

2 comments:

  1. Oi, ihanaa että oot taas alkanut kirjottaan blogia ! Tykkäsin kovasti siitä sun aiemmasta blogista, jota kirjotit enkuksi, mutta tää vaikuttaa vielä jänskemmältä ! Lykkyä pyttyyn fransmannien [ja muidenkin] kanssa ! :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos, kiitos, täytyy yrittää ehtiä päivitellä, vaikka menoa ja meinikiä täällä riittääkin :D

    ReplyDelete