17/07/2011

Laulamme päivät halki, muistanko kaiken myöhemmin?


Oonpas ollut kyllä nyt ihan säälittävän epäaktiivinen kirjoittelija. Elämä täällä Ranskassa on vaan temmannut mukaansa niin, ettei tietokoneella jaksa istua. Nyt aion kuitenkin ryhdistäytyä, sillä kyllähän tässä koneen ääressä tulee istuttua, en vaan tee mitään järkevää...

Töissä olen kahdeksan tuntia viitenä päivänä viikossa. Teen aika paljon iltavuoroa iltakuudesta aamukahteen, joten ennen töitäkin ehtii ihan mukavasti puuhastella kaikkea. Töistä tykkään tosi paljon, mutta niistä lupaan nyt oikeasti kertoa tässä parin päivän sisällä lisää!

Vapaapäivät mulla on onnekkaasti sattunut perjantaiksi ja lauantaiksi, ja sunnuntaina teen vielä sitten tota sulkuvuoroa, joten mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Oon käynyt nyt vissiin joka viikonloppu Parisissa, joten nähtävyydet alkavat olla päällisin puolin koluttuja. Ollaankin nyt keskitytty enemmän hyvään ruokaan ja juomaan sekä mahtavissa kiinalaisten pitämissä vaatekaupoissa shoppailuun. Kuulostaa epäilyttävältä, mutta voi sitä valinnan vaikeutta ja hintojen alhautta, suosittelen!
Myös paikalliseen yöelämään olen ehtinyt tutustua niin suomalaisten kanssa kuin loistavan työporukkani kanssa. All in all, täällä menee aivan mahtavasti!


PMMP - Kesäkaverit

No comments:

Post a Comment