06/11/2011

If it's a broken heart then face it
Perjantaina oli aika ottaa vapaapäivän kunniaksi suunnaksi Pariisin keskusta. Olemme jo pidemmän aikaan suunnitelleet Charlyn kanssa tässä kullatuin portein koristellussa kaupassa, Abercrombie & Fitchissä, vierailua. Emme totta puhuen olleet niinkään kiinnostuneita kaupan tarjonnasta vaan enemmänkin kaupan myyjistä, jotka ovat kaikki malleja...


Kauppaan sisään ei kävelty ihan noin vain, vaan ilmeisesti ruuhkien välttämiseksi ja muuten vaan yleisen hienostelun nimissä siihen valtavaan kauppaan päästetään vain tietty määrä ihmisiä kerralla. Niinpä mekin kökimme jonossa puolisen tuntia...
Sisällä kaupassa aukenikin sitten ihan oma maailmansa. Myyjät tanssivat ja valaistus oli yhtä hämärä kuin jollain klubilla. Vaatteet totesimme valitettavasti vähän turhan hintaviksi muhkeille Disney-palkoillemme, mutta riitti siellä muutakin katseltavaa!


Vaikkemme mitään ostaneetkaan, saimme kuitenkin pienen muiston kaupasta mukaan... Charly tässä pitelee sitä onnellisena, mutta minun omistukseenihan se päätyi tietenkin.


Käveliksimme vielä hetken Champs-Élyseellä, mutta kun hämärä alkoi hiipiä Pariisin ylle, meidän oli aika ottaa juna takaisin kohti Marne-la-Valléeta...


Perjantai-iltaa vietimme nimittäin Julianan luona Meaux'ssa. Ohjelmassa oli portugalilainen illallinen, joka oli vielä vähän valmistusvaiheessa, kun saavuimme paikalle.


Ruoan valmistumista odotellessa ehti kuitenkin hyvin ihailla Julianan yksiötä. En ehkä kohta pysty enää käymään kenenkään kaverini luona täällä, kun kaikilla on niin ihanat ja kivasti sisustetut kämpät, ja itse asun Disneyn asuntolassa... Olen aina välillä katsellutkin netistä yksiöitä, mutta toisaalta joutuisin maksamaan pari sataa euroa enemmän kuin nyt ja töihin olisi pidempi matka, joten ehkä mä vaan sinnittelen Boiserien siipien suojissa.


Namnam! Vaikka olen käynyt 10 vuotta sitten Madeiralla, mulla ei ollut kuitenkaan minkäänlaista käsitystä portugalilaisesta keittiöistä, sillä taisin silloin vuosikymmen sitten pitäytyä lähinnä turvallisissa ranskalaisissa ja spagetissa. Tämän ruokalajin nimi oli joka tapauksessa pikkuranskalainen tjsp. ja oli kyllä tosi herkullista! Mua vähän pelottaa, milloin mut laitetaan kokkaamaan jotain suomalaista, kun kaikki tähän mennessä tehdyt makumatkat ovat olleet niin herkullisia...

Lauantaina kävin jälleen Pariisissa moikkaamassa Monaa, Milsua ja Milsun kaveria Outia. Kameran akun laitoin oikein edellisiltana lataukseen ja kamerakin otin mukaan, mutta se akku jäi sinne lataukseen edelleen... Joten kuvia ei sen päivän seikkailuilta ole! Ehkä ihan hyvä, etteivät kaikki ostosreissuni tule dokumentoiduiksi.


Jason Mraz - Details in the fabric

2 comments:

  1. Sulla on tosi hienoja kuvia Millä kameralla kuvaat? Ja ois kiva jos laittaisit lisää kuvia Disneylandista(tower of terror + sen työntekijät vink vink ;D)

    ReplyDelete
  2. Kiitos :) Kuvaan Canonin 400D:llä, joka on jo aika vanhus täyttäessään neljä vuotta tänä jouluna, mutta hyvin se jaksaa vielä.
    Ja joo mulla on kyllä aika paljonkin kuvia Disneyltä, joten voisin tehdä joku päivä Pariisin sijasta niitä sisältävän postauksen!

    ReplyDelete