26/11/2011

London, baby! part. 2

Lontoossa olen käynyt paristi aiemminkin, mutta vasta nyt olin ensimmäistä kertaa Notting Hillin Portobello Roadin markkinoilla. Kaikki oli niin kaunista, että oli aika toivoton ajatus kävellä sieltä pois ilman mitään ostoksia... Notting Hill -elokuvankin ovi kai bongattiin, mutta jostain syystä mulla ei ole yhtään kuvaa siitä. No söpömpiä noi karamellitalot ja karamellikamerat olivatkin.
Iltapäivän hiipuessa illaksi tarkastimme perusturistimestat Big Benistä Buckinghamin palatsiin ja Piccadilly Circukseen. Pahoittelin näin montaa kellotornikuvaa, mutta Big Ben on aina yhtä kuvauksellinen!
Illallista nautimme China Townissa ja sieltä ilta jatkui pubin puolelle seuraamaan live-musiikkia vielä hetkeksi. Vaikka jalat olivat jo kävelleet kilometritolkulla, en voinut olla vähän tanssahtamattakaan...

Sunnuntaiaamuna oli sitten aika hyvästellä hieman aamu-usvainen Lontoo. Puhuin koko matkan ajan ranskaa ja hostellin respassakin oli ranskalainen nainen töissä, joten kovin englantilaiseen fiilikseen ei kyllä päässyt. En osaa vieläkään päättää, kummasta pidän enemmän, Pariisista vai Lontoosta. Lontoossa ihmiset ovat niin miljoona kertaa kiltimpiä ja kohteliaampia, mutta silti Pariisi on kaikessa oikkuisuudessaan niin valloittava ja täynnä yllätyksiä. Ehkä mun täytyy seuraavaksi muuttaa Lontooseen voidakseni tehdä päätöksen näiden kahden välillä!


M.I.A. feat. Jay Z - XXXO

No comments:

Post a Comment