01/12/2011

I'll pull up the curtains and blinds to let the light in

Pinnistin photoshoppailutaitoni äärimmilleen, ja tadaa, tässä tulos: uusi ulkoasu! Headerin, siis tuon ylhäällä olevan kuvan, molemmat valokuvat on napattu tietysti Pariisissa, mihin tuo Eiffelin torni voisi jotenkin viitata ilman asian mainitsemistakaan... Eiffel on vangittu Riemukaaren huipulta ja minut tekstiseinän kanssa Montmartrella Abbesses'n aukiolta. Suosittelen kummassakin paikassa vierailua jo ihan näiden näkymien takia!

Hullua, että nyt on jo joulukuu, kun tunnen eläväni vieläkin kesää. Lämpöä on yli kymmenen astetta eivätkä kesätöiksi tarkoitetut hommat ole vieläkään loppuneet, joten helpommastakin sitä kai menee sekaisin. Unohdin jopa ostaa joulukalenterin...

Tänään pääsen pistämään myös outfittaustaitoni äärimmilleen, kun täytyisi kehitellä vaatekaapistani asu, joka ei sisällä mustaa tai valkoista eikä raitaa tai ruutua. Mistäs se minun vaatekaappini koostuukaan... Syynä tähän haasteeseen on illan suunnitelmat, joihin kuuluu ranskalaisen tv-show'n nauhoitusten seuraaminen! En ole ikinä katsonut kyseistä talk show'ta, mutta jännä päästä silti katsomaan, miten tv-ohjelmia tehdään täällä (+ kahden nauhoituksen välissä on ilmainen buffet...).


Death Cab for Cutie - Marching bands of Manhattan

2 comments:

  1. Toi header on tosi kiva :)! ja laittele jossain vaiheessa niitä kuvia disneylandista ;)

    ReplyDelete
  2. joo laittelen! yritän mennä tässä joku päivä katselemaan joulujuttuja puistoon ja otan kameran mukaan!

    ReplyDelete