09/12/2011

Jack Frost nipping at your nose


Yksi maailman innokkaimmista jouluihmisistä ilmoittautuu! Tänään laitoin kasaan oikein tämmöisen joulualttarin, jonne hankin hartaudella tarvikkeita keskiviikkona ja eilen. Taustalla komeilee Disneyn (paha) suklainen joulukalenteri ja virallinen joulumukini Starbucksista ja etualalla joulunpunaiset kynttilät sekä enkeli- tai tässä tapauksessa pöllöpeli!

Tänään olen huudattanut varmaan kämppisteni aivot pihalle läppäriltäni kaikuvilla joulukarkeloilla, kirjoittanut joulukortteja ja pistänyt ensimmäiset lahjat paketteihin. Rakastan lahjojen ostamista ja paketoimista, joten on harmi, etten ihan hirveästi niitä raaski lähettää tällä kertaa Suomeen suolaisten postimaksujen takia. Aion myös katsoa kaikki mahdolliset joululeffat tässä parin viikon sisällä!

Mun tekisi hirveästi mieli ostaa joulukuusikin, mutta en edes vietä täällä  Boiseriessa eli asuntolassa joulua, joten en ehkä ala tuhlaamaan pientä palkkaani sellaisiin virityksiin. Täältä Ranskasta puuttuvat oikeanlaiset jouluherkutkin, lumi ja pakkanen ja tietenkin se tärkein, perhe, mutta tästä joulusta täytyy tehdä sitten erilainen!


Nat King Cole - Christmas Song

No comments:

Post a Comment