26/12/2011

Joyeux Noël!

Olin tosiaan töissä 24. ja 25. päivä oikein mukavan jouluisesti töissä, joten vietimme joulua jo päivää etuajassa kaveriporukalla jouluaterian ja lahjojen jaon merkeissä.


Joulu alkoi tuntua joululta, kun katsoimme Love Actuallyn. To me, you're perfect. Samalla kokkailimme ja nautimme alkupaloja eli lohta ja hanhenmaksaa.Pääruoaksi nautimme paistia, perunoita ja papuja ja sen jälkeen vielä juustoja, vaikka olin jo noiden alkupalojen jälkeen aika täynnä... Mutta joulunahan kuuluu syödä!
Haikailtiin jo kuusen alla olevien lahjojen perään (oltiin arvottu, kuka ostaa kenellekin lahjan), kun Gaëtan kiskaisi yhtäkkiä esiin pienet paketit jokaiselle. Naureskeltiin noille Monsieur- ja Madame-kirjoille Strasbourgissa, ja Gaëtan olikin sitten palannut ostamaan sellaiset. Marta oli Mme Princesse, Charly ja Juliana Mr. ja Mme Bavard eli hölösuut ja minä Mme En Retard eli myöhästelijä. Gaëtan itsehän oli hankkinut Mr Parfait eli täydellinen -kirjan, joten näistä kuvauksista voi kiistellä...Jälkiruoaksi meillä oli vielä konvehteja ja jouluhalko, mutta jälkimmäiseen ei edes koskettu, kun kaikkien teki mieli vain röhnöttää sohvalla täysien mahojensa kanssa. Halko päätyikin piristämään työlounastamme seuraavana päivänä! Söpö se oli joka tapauksessa.Ja sitten sai lopulta avata ne lahjat! Minusta ei ollut yhtään kuvaa uuden kivan laukkini kanssa, jonka Marta oli ostanut Espanjasta. Hieno se oli joka tapauksessa. Muutkin vaikuttivat tyytyväisiltä uusiin lahjoihinsa.

Loppuillan vietimme sitten kuollen vähän ähkyymme ja pelaillen Wiitä. Joulu oli vähän erilainen, mutta ihan mukava kuitenkin. Onneksi mulla on jo oma pieni perhe täälläkin, jota tulee vielä joskus aivan yhtä ikävä kuin nyt jouluna oli Suomen perhettä.


Eleanoora Rosenholm - Suljetun osaston astronautti

No comments:

Post a Comment