22/01/2012

No damn jedis or hobbits this time


Nyt on minun mittakaavallani melkein reaaliaikaista postausta luvassa, sillä eilen (en siis viikko tai pari sitten) olin Pariisissa tapaamassa suosikkienglantilaistani Scarletia, joka tuli Versailles'n yliopistoon vaihtoon täksi kevääksi. On kivaa saada taas mahtavaa seuraa sekä päästä puhumaan vähän englantiakin, kun välillä töissä iskee niin hirveitä black-outeja ja saan kaikki sanat päähäni vain ranskaksi.
Kiertelimme tämän suosikkienglantilaiseni kanssa suosikkikaupinginosassani Le Marais'ssa vintagekauppoja, joista en kyllä vieläkään osannut ostaa sitten yhtään mitään. Ehkä vielä jonain päivänä en jää vain ihailemaan näyteikkunaa (mutta miten siistejä noi merenneitonuket olivatkaan!).

Kuten ehkä voi huomata, käväisin näiden vapaapäivien aikana myös kampaajalla. Se reissuhan oli yhtä voitokas kuin aina ennenkin eli päin mäntyä meni. Valitsin värin, josta en kyllä havainnut yhtään mitään punaiseen vivahtavaakaan, mutta kappas, valossahan minusta kuoritutuu selkeä punapää. Eihän sen punaisuuden kadottamiseen mennytkään kuin sen vuoden verran viimeksi... Nyt alan tottua tähän väriin, mutta täytyy varmaan jonkun kuukauden päästä laittaa uusi ruskea väri, etteivät kesällä hiukseni muuntaudu ällöttävän oranssiksi sekamelskaksi.


Hello Saferide - My best friend

No comments:

Post a Comment