20/01/2012

Once upon a dreamEn olen oikeastaan postaillut kuvia Disneyltä, sillä jotenkin vapaa-ajalla työpaikan ajatteleminen ei innosta, vaikka se työpaikka tällä hetkellä onkin tuollainen satumaa. Nyt tarvitsen kuitenkin muistutusta siitä satumaisuudesta, sillä niin karun autio puisto on tällä hetkellä. Kaikki puhuivat aina kuolleesta tammikuusta, mutten ikinä kyllä uskonut sen olevan niin kuollut, että kaupassamme on suurimman osan päivästä varmaan enemmän työntekijöitä kuin asiakkaita paikalla... Ainakin olen ehtinyt opetella myyntilukujen pyörittelyä, minkä parissa voisin viettää ainakin puolet päivästä helposti. Nörtti mikä nörtti.

Kävin tosiaan katsomassa ensimmäisen kerran Disneylandin tämänhetkistä pääparaatia Once Upon A Dreamia parisen viikkoa sitten (näin innoissani olen siis menemään puistoon vapaa-ajalla...), ja no olihan se ihan symppis...
Viime perjantaina varasimme päivällisshow'hun liput, kun aina ne olkihattuiset vaeltavat meidän kauppaamme show'n jälkeen ja kehuvat sen maasta taivaisiin. En tiedä, kävimmekö sitten muka katsomassa saman show'n mutta minusta jo työntekijöiden puoleen hintaan saatu lippu oli ylihinnoilteltu. Jos olisin tuosta ne normaalit 60 euroa maksanut, ei kyllä hirveästi hymyilyttäisi. Ruoka oli ihan ok, mutta en kyllä voi kertoa ihan tarkkaa, millaista lihaa tuli syötyä, kun en nähnyt, mutta spektaakkelissa esiintyvät puhvelit olivat söpöjä!

Tulipas tästä nyt Disney-hengen unohtanut postaus, joten saatte tähän loppuun vielä kivan pirtsakkaa Disneyn paraatimusiikkia! Ah!


Renee Sandstrom & Ruben Martinez - Just like we dreamed it

3 comments:

 1. Ihania kuvia! Kaipaan tonne takasin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon menos käymään tänään Studioilla! Laitan sieltä kuvia lähipäivinä :)

   Delete
 2. JUUUST LIKE WE DREEAMED IT :D eikä. muistot! (mun naapurit varmaa tykkää kanssa)

  ReplyDelete