06/03/2012

Home sweet home


Real Madrid -kaulaliinan ja alakerrasta jyskyttävän musiikin sijaan nautin nyt aamiaiseni tästä näystä ja valitsemastani äänimaailmasta nauttien. Tältä näyttää nimittäin, kun katsoo ulos omasta pikkuisesta asunnostani, jonne kannoin kamani viime viikon perjantaina.
Ikiomaa olotilaa löytyy nyt 17 neliömetriä, mistä maksan kalustettuna melkein kaksin kertaisen hinnan kuin edellisestä Disneyn järjestämästä kimppakämpästä. Mutta ei kyllä kaduta. Töihin pyrähdän nyt helposti rer-junalla parissa minuutissa asemalta, joka on ihan nurkan takana, eikä Pariisiin lähtiessä täydy ensin metsästää sopivaa bussi-juna-yhdistelmää. Jättimäinen ostoskeskus on siellä saman nurkan takana. Ja kermanvalkoisten talojen katoilla on terassiviidakkoja.

Asun nyt siis omassa vuokrakämpässä, mutten kyllä osaisi auttaa kämpän hankkimisessa yhtään täällä päin. En nimittäin vuokraa keneltäkään yksityiseltä taholta vaan asun eräänlaisessa asuntolassa, joka on suunnattu töissäkäyville nuorille välilevähdyspaikaksi matkalla kohti oikeaa omaa asuntoa. Saan siis vieläkin joltain apua, kun (ei jos vaan kun) kärvitsetelen taas Ranskan hallinnon paperien kanssa, mutta palaneen lampun joudun vaihtamaan itse. Tuntuu, että tämän vuoden teema on aidanalitus.

Kamat ovat pikkuhiljaa löytäneet omat paikkansa asunnosta, mutta seinät ammottavat vielä valkoisina. Inspiraatio ei ole vielä ehtinyt iskeä, kun tuntuu, että viimeisen viikon aikana olen elänyt kaksi vuorokautta yhdessä, kun olen käynyt töissä, muuttanut, järjestänyt kämppää, ostanut tavaroita kämppään, käynyt tapamaassa Pariisissa kavereita ja vetänyt Disneyland-kierrosta. Nyt kamera on täynnä kuvia ja pää ideoita, joten toivottavasti saan ne pian tännekin asti!


Gotye - Somebody that I used to know

3 comments:

  1. heei ootsä muuttanu val d'europeen, jännää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo! Alko vähän Boiserie pänniä... Ja oli kyllä loistava päätös!

      Delete