31/03/2012

Là où les rêves deviennent la réalité


Surkimuskirjoittaja täällä taas hei! Mulla on kyllä ihan hyvä syy tähän hiljaisuuteen: käväisin viime viikolla Suomessa tehovisiitillä, minkä jälkeen nettini on temppuillut ja seliseli. Suomessa oli joka tapauksessa sellaista kuin aina: tuttua ja turvallista. Mieli oli vähän haikeakin, mutta sunnuntaiaamuna nousin kuitenkin ihan hyvillä mielin lentokoneeseen.
Täällä Ranskassa paluusopeutumista on helpottanut huomattavasti upea sää. Aurinko on paistanut jo pari viikkoa putkeen pilvettömältä taivaalta ja lämpöä on parisenkymmentä astetta. Täällä päivää paistatellessa ajatukset karkaavat ennemmin siihen suuntaan, miksi oikeastaan haluankaan palata puolen vuoden pimeyteen ja loskaan... Eilen nautin aurinkoisesta aamusta ja täyteyistä croissanteista, nam!


Töihinkin olen sopeutunut ihan mukavasti, vaikka ennemmin olisinkin ulkona nauttimassa auringosta. Eilen castmembereita, siis työntekijöitä kuitenkin hellittiin, sillä näimme ihan ensimmäisenä yleisönä ikinä Disneylandin 20-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetyn Disney Dreams -show'n. Sieltä poistuinkin sitten silmät suurina ja suu auki, sillä niin mahtava se spektaakkeli oli... Viime vuoden Fantillusion tai ilotulitukset eivät vedä tuolle kyllä vertoja millään asteella! Luonnollisesti kaikki spektaakkelin taltioiminen oli kiellettyä, sillä pressikään ei ole nähnyt sitä vielä, mutta varmaan tässä jäljellä olevien viiden, (five, cinq, fem, fünf!!!) kuukauden aikana tulee käytyä paristi katsomassa show'ta kamerankin kanssa.
Odotan jo kauhulla tämän illan työvuoroa, sillä puisto on kutsuttu täyteen VIP-kutsuvieraita 20-vuotisjuhlian kunniaksi, joten töitä saattaa riittää... Miksi valitinkaan tammikuussa, kun puistossa ei ollut ketään?

No comments:

Post a Comment