09/03/2012

Pink Flamingo, miam!Viime sateisena sunnuntaina päivääni piristi monessa lehdesä ylistetty Pink Flamingo -pizzeria. Pizzerioita on neljä eri puolilla Pariisia sekä yksi kappale Bordeaux'ssa ja Valencia. Meidän sunnuntai-iltapäivämme kului Marais'n versiossa.
Miksi koko Pariisi meni sitten pinkeistä flamingoista sekaisin? Ravintola mainostaa tarjoavansa tuoreista raaka-aineista tehtyjä vähän perus margaritasta ja hawaiista poikkeavia makuyhdistelmiä. Listalta löytyykin mm. paellapizzaa ja niin kuubalaisia kuin intialaisiakin makuja. Kuvauksia lukiessa tuli sellainen fiilis, että pizzoihin oikeasti panostetaan sattumanvaraisen täytteiden lätkimisten sijaan.
On varmaan jo selvää, että ihastuin kyllä tähän ravintolaan. Ruoka oli hyvää, musiikki kivan särmikästä ja sisustus täynnä jänniä yksityiskohtia. Marais'ssa pizzeria oli myös ratkaissut kalliiden vuokrien ja pienten tilojen ongelman pitämällä ravintolan edessä pakettiautoa, jonne saattoi myös mennä nauttimaan annoksensa! Juomatkin olivat järkevän hintaisia eikä pienestä kokistölkistä joutunut maksamaan vitosta. Me likes! Ensi kerralla täytyy vielä testata paikan jäätelöt ja muut jälkkärit...


Pink Flamingon kotisivut

No comments:

Post a Comment