17/04/2012

Disneyland Paris 20 v.!Viime torstaina koitti se suuri päivä, kun Disneyland Paris saavutti tämän saman kunnioitettavan iän kuin minäkin tänä vuonna: 20 vuotta! Itselleni tämä merkkipäivä tarjosi mahdollisuuden syödä töissä ilmaiseksi, jee...
Aamusta olisin voinut osallistua tuossa alla näkyvän FlashMobin eli pienen yllätyksen tekemiseen muiden castmembereiden kanssa, mutta sängyn kutsu ja voitti sitten kuitenkin aamulla ennen seitsemää liikkeellelähdön, vaikka nyt tuota katsoessa onkin vähän toiset ajatukset.
Ajattelin karttavani puistoa ja sen ihmismassaa koko päivän, kun en ollut töissäkään. Missasin siinä siis myös samalla paraatin, johon joku Disneyä suuresti rakastava arabiprinssi oli maksanut 30 ylimääräistä hahmoa lisää. Tää sama heppu tilasi meidän kaupasta 50 000 eurolla tavaraa 70 pikkumatkamuistolahjaan lähimmille ystävilleen ja varasi yhtenä päivänä puiston itselleen kolmeksi tunniksi aamusta ja maksoi siitä mukavia summia. Missähän tähän herraan muuten vois tutustua?
En joka tapauksessa saanut kuitenkaan aikaiseksi lähdettyä Pariisiin, joten illastahan minäkin sitten sinne Disneylle päädyin. Käytiin porukalla vuoristoradoissa, ja mikä tärkeintä, katsoimme Disney Dreams -show'n niin, että minullakin oli kamera mukana! Noi kuvat eivät kyllä ihan kunnolla kieli esityksen upeudesta, mutta siis ♥


Tässä vielä tosiaan tämän FlashMob, jonka aika meikä veteli sikeitä... Aikainen lintu madon nappaa jne...

4 comments:

 1. Hienoja kuvia :)! Ja toi on ollu varmasti paikanpäällä ihan mahtava!

  ReplyDelete
 2. Hei Sanna! Etsin blogeja joiden pitäjät asuvat Ranskassa, ja törmäsin sinun blogiisi. Luin myös että olet disneyland pariisissa töissä. Itselläni on työhaastattelu sinne ensi viikolla. Mitä työtä teet siellä ja oletko viihtynyt? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Olen töissä myyjänä yhdessä kaupassa täällä ja olen kyllä tykännyt. Palkka ei ehkä päätä huimaa, mutta ilmapiiri on täällä tosi kiva, kun on tosi paljon nuoria eri puolelta maailmaa töissä, joten itselleni tämä on ollut kokemuksena tosi mahtava :) Tsemppiä haastatteluun!

   Delete
  2. Hei Sanna! Työhaastattelu meni hyvin ja oon tulossa sinne töihin ensi maanantaina. Majoitun sinne disney työntekijöille tarkoitettuun paikkaan, ja mulla ois ollu muutama kysymys koskien niitä asuntoloita (mitä niissä on ja mitä pitäis tuoda.. yms.) Jos siis itsekin oot majoittunu siellä.

   Noora

   Delete