24/04/2012

Not wasting of time but spending it


Tässä vähän kuvia viime viikonlopulta. Kävin mm. kahdesti Pariisissa ulkona syömässä (ja kerran tässä lähistöllä, eläköön budjetointi), viimein Robert Doisneau'n valokuvanäyttelyssä (ei kahden tunnin jonotuksen arvoinen mutta ihan jees), ihmettelemässä Pariisin outojalintuja (ihanasti laulavia miehiä ja söpöjä pyöräilijävanhuksia) ja tapaamassa kivoja tyttöjä. Kuvaamatta jäi esimerkiksi Champs-sur-Marne -linnan löytäminen (puutarha oli kuin pienempi versio Versailles'ta!), ensimmäinen ranskaksi dubattu elokuvakokemukseni (uusi versio Lumikista, oli vähän outo mutta ei niin kamalaa kuin luulin) ja sunnuntaiöinen matka Pariisiin töiden jälkeen, kun alkoi tehdä mieli kahdelta yöllä mäkkimättöä (ja löytyihän auki oleva Mäkkäri neljään mennessä ja kuudelta pääsin nukkumaan). Lisää tällaisia!


2 comments:

 1. Anonymous28/4/12 20:05

  Olen lukenut blogiasi ja nostatellut matkakuumetta tulevaa Pariisin matkaa varten! Joitain vinkkejä on tarttunut korvan taakse, kiitos siitä. Olemme yhtenä päivänä suuntaamassa myös Disneylandiin ja haluaisinkin kysyä, että pitääkö paikkansa että opiskelijakortilla saisi portilla lipunhinnasta jotain alennusta? Olen jostain epämääräiseltä keskustelupalstalta saanut tälläisen kuvan, joten ajattelin varmistaa asian kun itse puiston sivuilla ei opiskelija-alennuksista mitään mainita :)

  ReplyDelete
 2. Hyvä, jos kirjoituksistani on ollut jotain apua!
  Mun mielestä opiskelijakortilla ei tule valitettavasti mitään alennusta. Sen sijaan jos jollain porukastanne on synttärit viikon sisällä siitä, kun olette menossa Disneylandiin, tämä henkilö pääsee sinne ilmaiseksi, jos on etukäteen rekisteröitynyt netissä!
  Jos tulee jotain muita kysymyksiä mieleen, yritän vastailla parhaani mukaan!

  ReplyDelete