24/06/2012

SparkleMuokkailin sunnuntain kuluksi kuvia toukokuiselta vierailulta Eiffel-torniin, joka oli minulle kolmas kerta. Todella vastahakoisesti lähdin kiipeämään portaita, mutta eihän mua olisi sieltä millään meinannut saada pois, kun innostuin kuvailemaan. Pimeä Pariisi on vaan niin upea.

Mietin tässä myös, olisiko kenelläkään mitään erityisiä toivomuksia, mistä voisin kirjoitella? Tai muuten vaan kysymyksiä esitettävänä? Olen avoinna ideoille!

12 comments:

 1. Anonymous24/6/12 16:44

  Tosi hyviä kuvia :) oisko mitään semmonen postaus, jossa kertoisit esim. päivästäsi töissä tai sit lempiruokapaikat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. toteutettavia ideoita kumpikin! :) kiitos!

   Delete
 2. Anonymous24/6/12 17:30

  Tee ostospostaus, eli kuvaile vaa kaikkee kivaa mitä on vuoden aikana ranskasta mukaan ostettu :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen yrittänyt kuvailla aina ostamiani juttuja, mutta olen todennut itseni maailman surkeimmaksi muotibloggaajaksi... Voin kuitenkin yrittää!

   Delete
 3. WAU upeita kuvia taas kerran :))! Pariisikuume senkun kasvaa kun sun blogia lukee :D

  ReplyDelete
 4. Anonymous28/6/12 20:59

  Moiii! Tätä sun blogias, ku kattelee niin matkakuume vaan kasvaa! Olen tulossa kaverin kanssa Pariisiin nyt heinäkuun lopussa ja ois kiva, jos tekisit sellasen postauksen, että kertosit missä sun mielestä kannattaa Pariisissa käydä, siis näiden "perus" turistikohteiden lisäksi. Hyvät shoppailupaikat, hyviä ruokapaikkoja, muuten vaan sun jotain lempparipaikkoja yms? vai joko olet sellaisen tehnyt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyviä ideoita, pistän ne toteutukseen! Ja Pariisin yöstä sen verran, että olen kyllä itse ollut siellä liikkeellä ihan aamuyöstäkin ja olen selvinnyt tähän asti suuremmitta ongelmitta. Kannattaa kuitenkin olla ennemmin liian varovainen ja miettiä, millä alueella liikkuu (pohjois- ja itä-Pariisi on etelää ja länteä vaarallisempaa) ja kenen kanssa alkaa jutella.

   Delete
  2. Kiitti vastauksesta! Hyvä tietää, että mitkä on niitä vaarallisempia paikkoja. Ite jäin vähä harmissani sitte miettimään ihmisten varottelujen jälkeen, että no uskaltaako sitä sitten ollenkaa yöllä siellä kulkea.. Mutta joo mieluummin liian varovainen, ehkä me kuitenkin rajoitetaan sitä liikkumista tonne ennen puoltayötä. Mahtavaa, jään oottelee sun postausta!

   Delete
 5. Anonymous28/6/12 21:17

  niin ja hei äskeiseen lisäten vielä.. Meitä on varoteltu pariisissa illalla/yöllä kulkemisesta, niin minkä verran sinä uskallat kulkea pariisissa myöhäsellä? vieläkö esim joskus 11 aikaan uskaltaa olla kaupungilla liikkeellä?

  ReplyDelete
 6. Anonymous29/6/12 09:57

  viimenen kuva on tosi hieno !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Innostuin vähän leikkimään pitkällä valotusajalla.

   Delete