13/07/2012

L-O-M-ALomailijan on helppo hymyillä jne! Tänään päiväni alkoi toinen silmä auki sängyssä tekstailemalla, mikä johti lounastamiseen kaverin kanssa Pariisissa. Tein samalla tupatarkastuksen Martan uuteen kämppään, joka on kivan keskustaisella paikalla toisessa arrondismentissa. Siitä jatkoin käväisemään putiikissa, jossa Marta on silloin tällöin töissä ja nappasin mukaani ihanat sulkakorvikset. Yritin katsella vähän muutenkin Pariisin alennusmyynneissä, mutta näissä kaupoissa ei ole kyllä tänä vuonna _mitään_. Siis en löydä edes kivoja normaalihintaisia vaatteita, mikä on kyllä ihan ennenkuulumatonta!

Vaikka eilen harmittelinkin Suomeen paluuta, yksi hyvä puoli opiskelujen pariin palaamisessa on: aikaiset herätykset ja tasainen rytmi. Olen tässä nyt melkein puolitoista vuotta elänyt nukkuen miten milloinkin, ja yhdeksältä herääminen on ihan taputusten arvoinen suoritus. Tällä viikolla olen kuitenkin tehnyt vain aamuvuoroja ja päässyt neljältä enkä edes muistanut, miten paljon iltapäivällä voi saada aikaan! Tällä viikolla olen käynyt leffassa, kahvitellut kavereiden kanssa, lettukestitellyt, kierrellyt kauppoja...

En edes muista, milloin olisin viimeksi viettänyt perjantai-illan rauhassa hengaillen, mutta nyt siihen onkin syytä, sillä huomenna on aikainen lähtö lomamatkalle numero yksi! Nyt vain kassi kiinni ja Sanna unten maille.

2 comments: