06/07/2012

Parc Floral de Paris
Viime viikonloppuna nautin aurinkoisesta säästä Vincennesin Parc Floral de Paris -puistossa. Ihastuin Vincennesiin jo vieraillessani siellä keskiajan linnassa (josta en muuten ole tainnut kirjoittaa tänne mitään), ja tämä puisto vain vahvisti kuvaani tästä kaupunginosasta Pariisin liepeillä.
Parc Floral on pieni osa Bois de Vincennes -metsikköä. Musta on selkeästi tullut täällä suurkaupungin lähellä asuessa esiin puistofanitus, sillä olin aivan innoissani siellä kasvillisuuden keskellä samoillessa. Puistossa voi siis ihan vain kävellä ympäriinsä, pelata minigolfia, vierailla erilaisissa kasvihuoneissa (esim. ikebana-huone ja perhoshuone, joka oli nyt kiinni, joten täytyy kai sitten palata tuonne), nauttia konserteista, pelata erilaisia pelejä (esim. muistipeli, jossa kuvien sijasta piti etsiä vastaavat soinnut) tai vaikka vuokrata polkuauton.
Jos olisin asunut täällä lapsena, olisin varmasti halunnut tuonne joka viikonloppu leikkimään, ja nytkin se tarjosi ihanaa rentoutumista verrattuna kiireiseen Pariisiin. En ole vielä edes ehtinyt alennusmyynteihin tänä kesänä, kun olen keskittynyt pelkkään chillailuun!

No comments:

Post a Comment