05/10/2012

Eskapismi

Koska en itse asustele enää ulkomailla, lueskelen mielelläni blogeja, jotka ovat täynnä jännitävää elämää metropolin sykkeessä. Erityisen mieluusti teen sitä, kun ulkona sataa vettä joka päivä ja Suomi alkaa puuduttaa. Tässä siis pari vinkkiä teillekin! Kuvat ovat otettu kyseessä olevasta blogista eli copyrighit sinne.


niotillfem
Olen lukenut ruotsalaisen Sandran tarinoita vuodesta 2009 asti, ja ensimmäisistä lukukerroista asti niotillfem on ollut lempiblogini. Sandra on siis tukholmalainen mainosalalla työskentelevä nainen, joka on asunut nyt parin vuoden verran New Yorkissa. Blogi on täynnä ihania kuvia, juhlia katoilla, matkoja ties minne ja myös tosi hyvin kirjoitettuja syvällisiä tekstejä. Lisäksi blogi on ruotsiksi, joten tässä on hyvää treeniä! Tosin tarvittaessa Google Translate kääntää tekstit ilmeisesti ihan ok englannillekin.


BREATHE ME.
Eerika opiskelee Lontoossa muotia ja markkinointia ja matkustelee paljon. Oltiin kesällä 2011 yhtä aikaa töissä Disneylandissa, ja vaikkei kesän aikana niin hirveästi ehkä ehdittykään nähdä, olen vaklaillut Eerikan elämää blogin välityksellä. Eerika ottaa mahtavia kuvia, ja ihailen yksinkertaisesti hänen unelmista tinkimätöntä elämänasennettaan.


Olipa kerran Pariisi
Nimestä käykin jo ilmi, missä kaupungissa ollaan. Blogissa on paljon hauskaa nippelitietoa Pariisista ja Ranskasta sinne muuttaneen suomalaisnaisen näkökulmasta. Postauksista saa myös hyviä vinkkejä vaikka iltapäiväkävelyille Pariisiin, ja kirjoittaja jaksaa ahkerasti osallistua kaupungin erilaisiin tapahtumiin. Oikeasti on myös kivaa, ettei ihan jokainen blogi ole pelkkää lifestyleä ja muotia!


SUBWAY TO VENUS
Olen seuraillut eri blogien kautta Paulan elämää jo vaikka kuinka kauan. Hän asui useamman vuoden Japanissa ja muutti nyt juuri Lontooseen uusien seikkailujen perässä! Paulalla on tosi kiva tyyli kirjoittaa, mahtavia pohdintoja ja elämäntuntuisia kuvia.

Eilen laitoin hiuksiini hoitoainetta, jota käytin paljon viime keväänä Ranskassa. Voi kuinka siitä tuoksusta tulikaan mieleen kaikki Pariisissa vietetyt päivät! Nyt tekisi ihan hirveästi mieli takaisin sinne pikkukaduille vaeltelemaan... Ehkä yritän siitä haaveilun sijaan vain syventyä tenttikirjoihin.

2 comments:

  1. Kiitos linkityksestä ja mukavista sanoista! Juu, en tosiaan kirjoita juuri muodista tai lifestylestä, vaikken niitä ole mitenkään tietoisesti rajannut blogin ulkopuolellekaan. Aiheeni eivät taida aina olla huippuseksikkäitä, mutta kirjoitan kaikesta Ranskaan ja Pariisiin liittyvästä, joka sattuu itseäni kiinnostamaan. Ehkä se silloin saattaa kiinnostaa jotakuta muutakin. :)

    Hauska muuten, miten sinä ikävöit Pariisiin ja minulle tuli varsinkin tuosta edellisestä postauksestasi Tampere-ikävä... ;)

    ReplyDelete
  2. hihi huomasin vasta nyt tan :p mut juu taallakin ollaan vakoiltu sun disney-elamaa (ja toivottavasti jatkossa tampere-elamaa?) :)

    ReplyDelete